Prefabrik Ev

Wiki Article

Prefabrik evlerin maliyetinin ekonomik oluşunda iki temel etken vardır. Bunlardan biri prefabrik evlerin tüm malzemelerinin israf edilmeden present day fabrika tesislerinde üretilmesidir. Hazır evleri ekonomik kılan ikinci temel unsur usta gereksinimine ihtiyaç duymamasıdır.

Prefabrik evlerimizde yaz kış rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Prefabrik evlerde yazları serin kışları ise sıcak olmaktadır. Bunun sebebi prefabrik evlerimizde tüm duvarlarda kullandığımız 16 dns yoğunluğunda 8.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Prefabrik evler, fabrika ortamında önceden üretilen parçaların inşaat alanında hızlı ve kolay bir şekilde monte edilmesiyle oluşturulur. Bu yapılar, geleneksel inşaat tekniklerine kıyasla daha hızlı tamamlanır ve maliyet açısından daha etkilidir.

50 tavan yüksekliği ve kendinden ahşap desenli bir yapı yapmaktayız. Tabi ki tüm kullanılan malzemelerde diğer firmalardan çOkay ayrıdır.

Demonte halde üretilen prefabrik evler, son derece dayanıklı ve sağlamdır. Standard beton evler gibi uzun yıllar boyunca sıkıntısız olarak kullanılabilen bu yapılar, şehir prefabrik ev fiyatları içinde ve doğada güvenle tercih edilir. Kat sayısı ve kullanılan malzemenin kalitesi de sağlamlık konusuna büyük oranda etki eder.

Small houselar tekerlekli römorklu ruhsatlı ve plakalı olduğunda imar izni prefabrik ev fiyatları olmadan arsada ikamet edip elektrik ihtiyacını güneş paneli ile su ihtiyacını depo ile çözebilen yapılardır. Bunlarında fiyatları 139.900 tl den başlamaktadır.

Dış duvar kalınlığı 10 cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Bunun yanında cephede ekstra ısı yalıtımı için gerekli kaplama malzemeleri ve prefabrik ev fiyatları çatı kaplamasında kullanılan alternatifli malzemeler de fiyatı etkilemektedir.

Evde yer alan açık mutfak, ferah bir yemek alanı oluştururken, contemporary cihazlar ile donatılmıştır. Geniş pencereler ve kapılar sayesinde evin içi doğal ışıkla aydınlanırken, ferah ve rahat bir atmosfer yaratır.

Kullanım yerinde firma profesyonellerince farklı ustalara ihtiyaç duyulmadan kısa zamanda montajlanarak oturuma hazır edilir.

Prefabrik ev elektrik tesisatı satın aldığınız firma tarafından prefabrik ev modelleri kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Eski üretimli prefabrik evlerde elektrik tesisatı dıştan uygulanırdı.

Satın almak istediğiniz evin projesini alarak arsanızın prefabrik ev modelleri bağlı bulunduğu belediyeye ruhsat izni için başvuruda bulunun

Prefabrik ev satın alırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Ayrıca mantolama işlemi ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Report this wiki page